Har du styr på sommerhuset?

Er du sikker på at varmen, lyset og indeklimaet i dit sommerhus fungerer inden du kører derhen?

Du har sikkert prøvet som så mange andre at det ikke er muligt at få varmt vand eller at sikringerne springer når du tænder for varmen.

Vi vil gerne hjælpe dig som har et sommerhus i Nordsjælland, herunder Dronningmølle, Gilleleje og Hornbæk, med at sikre at sommerhuset fungerer inden du kommer.

Sommerhus med pool?

Det er især relevant for dig som har et luksus sommerhus med pool og andre tekniske installationer som kræver ekstra teknisk viden.

Har du pool i sommerhuset er det vigtigt at holde kemien i vandet vedlige for at undgå bakterier samt at holde temperaturen på det ønsket niveau.

Ring ved tekniske problemer

Udlejer dit sommerhus og opstår der tekniske udfordringer med pool’en eller andre tekniske anlæg, kan du eller lejer kontakte Abalon for at udbedre fejlen. På den måde får du hurtigt løst problemet.

Priser

Opstartspris: 300 DK ekskl. moms / 375 DK inkl. moms.

Opstartsgebyr dækker over systembehandling, administration, fakturering og myndighedsbehandling.

Timepris: 450 kr. ekskl. moms / 562,50 kr. inkl. moms pr. påbegyndt time

Timepriser afregnes pr. påbegyndte halve time.

Teknikertimen dækker over den tid teknikeren har brugt samlet set på opgaven. Det være sig kørsel til og fra opgaven, forberedelse, udførelse, kvalitetssikring og dokumentation af det udførte arbejde.

Autoriseret el-arbejde

Skal der udføres el-arbejde i forbindelse med opgaven, så kan du roligt lade os klare opgaven, da Abalon Aps er et autoriseret el-firma.

Det betyder også, at du kan få hjælp til andet el-arbejde, hvis du har behov for det.

Andre opgaver vi hjælper med:

Du kan ringe til Mark Engelgaar på 29459218 eller skrive en mail på mark.engelgaar@abalon.dk.

Skal din opgave løses af andre virksomheder, så står vi gerne for koordineringen. Du kan se vores faste samarbejdspartnere her: https://abalon.dk/om-abalon-aps/