El arbejde

Alt el arbejde udføres af aut. el installatør.

El arbejdet udføres i Nordsjælland og hovedsageligt i Gilleleje, Hornbæk og Fredensborg.

Abalon ApS udfører forskellige typer af el arbejde, herunder:

 • nyt badeværelse
 • udskiftning af lamper
 • udskiftning af tavler
 • fejlfinding på boliginstallationer
 • nyt køkken
 • Specielle lys installationer
 • og andre mindre opgaver i boliger

Større opgaver som totalrenovering af villaer, sommerhuse og andre bygninger udføres i samarbejde med andre el installatører fra Nordsjælland.

God service

Vælger du Abalon som din elektriker vil du opleve en stor service og samarbejdsvillighed, der gør at dit el arbejde udføres som ønsket. Det er vigtigt at der holdes en løbende dialog jo mere specielle og komplekse dine løsninger skal være.

Har du specielle ønsker til lamper, styring af lys eller placering af stikkontakter, vil vi i samarbejde finde frem til dine behov.

Når du bruger en aut. el installatør får du mulighed for at købe lamper og andre materialer som du ikke finde på det almindelige forbrugsmarked. Det kan gøre at du netop kan få dine behov opfyldt.

Har du spørgsmål til andre fagområder end el arbejde, så har vi et stort netværk fra lokal området som gør at vi hurtigt finde løsning og svar på dine spørgsmål.

Mere end el arbejde

Mark Engelgaar er aut. el installatør og maskinmester i Abalon og udfører også byggeteknisk rådgivning for andre virksomheder. Den store tværfaglige viden gør at dit projekt kommer under luppen fra starten for at sikre at der ikke opstår udfordringer med andre faggrupper – det minimere i hvert fald risikoen for fejl.

VVS arbejde henvises til Engelgaar VVS Teknik – www.engelgaar.dk

Det er bekendt for de fleste at det er begrænset hvad private personer må udføre af el arbejde. Inden du selv går igang med nogle former for el arbejde skal du sørge for at installation er spændingsløs. Du skal altså slukke for gruppeafbryderen i den el tavle. Ved du ikke hvilken gruppeafbryder du skal slukke for, så sluk for HPFI-relæet (RCD-relæ på nye termer)

Du må ikke begynde el arbejdet, før følgende er gennemført i boligen:

 • Tænd lyset på det sted, hvor elarbejdet skal udføres.
 • Afbryd strømmen til det pågældende sted i måler- eller gruppetavlen. Det er ikke tilstrækkeligt at slukke på afbryderen i det pågældende rum.
 • Kontrollér, at lyset er slukket.
 • For at undgå, at andre tænder for strømmen, imens du udfører elarbejdet, bør du fjerne eventuelle sikringer, eller der sættes en seddel på den afbrudte afbryder. Vær opmærksom på, at automatsikringer ikke kan fjernes, men kun afbrydes.
 • Selvom lyset nu er slukket, kan du ikke være helt sikker på, at strømmen er afbrudt. Derfor skal du kontrollere, at der ikke er spænding i nogle dele i arbejdsområdet. Kontrollen kan foretages med en spændingstester eller en polsøger
 • https://www.sik.dk/privat/gor-det-sikkert/el/gor-det-selv/husk-sikkerheden-du-gar-gang-gor-det-selv-el

Priser

Opstartspris: 300 DK ekskl. moms / 375 DK inkl. moms.

Opstartsgebyr dækker over systembehandling, administration, fakturering og myndighedsbehandling.

Timepris: 450 kr. ekskl. moms / 562,50 kr. inkl. moms pr. påbegyndt time

Timepriser afregnes pr. påbegyndte halve time.

Teknikertimen dækker over den tid teknikeren har brugt samlet set på opgaven. Det være sig kørsel til og fra opgaven, forberedelse, udførelse, kvalitetssikring og dokumentation af det udførte arbejde.