Tyverisikring af bolig

Vi hjælper med at montere tyverisikring af din bolig med alarmsystemer, der er diskrete uden at gå på kompromis med sikkerhed eller komfort.

Bor du i et ældre hus uden tyverisikring er der stadig mange muligheder for at få monteret en form for tyverisikring.

Der er mange udbydere og nye teknologier, der gør det muligt at eftermontere tyversikring i alle slags bygninger uden at skulle udføre større indgreb i bygningsdele.

Du kan få løsninger hvor der er ledninger mellem alle komponenter og løsninger hvor største delen af systemet er trådløst.

Du kan vælge at købe et abonnement med tilkobling til en alarmcentral med alarmpatruljer eller blot have en alarm som sender dig og udvalgte personer SMS eller e-mails ved f.eks. indbrud eller andre alarmindikatorer.

Seneste indlæg fra Abalon

Vælg en løsning efter dit behov

Der er som beskrevet utrolig mange muligheder for at få en god tyverisikring af din bolig. Du og jer i hjemmet skal drøfte og undersøge hvilke løsninger i vil have det bedst med.

Når du/I har drøftet jeres forventninger til en tyverisikring, kan I kontakte nogle leverandører for at få oplyst hvilke løsninger, der passer til jeres behov og forventninger.

Vi oplyser mulighederne og du vælger løsningen

Efter du har modtaget løsninger fra forskellige leverandører af tyverisikringen (minimum 3 forskellige), kan du vælge hvilken løsningen du synes bedst om.

Vælger du Abalon som leverandør til tyverisikring af din bolig sikrer vi dig at komponenterne er af højeste kvalitet.

Vi montere tyverisikring med respekt for bygningen og sørger for at systemet virker diskret, men stadig iøjefaldende for en tyv.

Vi sælger typisk produkter fra følgende virksomheder:

Tyverisikring gælder selvfølgelig også andre bygninger, såsom erhverv, industri og offentlige bygninger. Denne artikel er skrevet til boligejer, der ønsker hjælp til tyverisikring.

Brug kontaktformularen på forsiden (www.abalon.dk) eller ring/skriv til os på nedenstående kontaktoplysninger – god fornøjelse med at sikre din bolig.

Priser

Opstartspris: 300 DK ekskl. moms / 375 DK inkl. moms.

Opstartsgebyr dækker over systembehandling, administration, fakturering og myndighedsbehandling.

Timepris: 450 kr. ekskl. moms / 562,50 kr. inkl. moms pr. påbegyndt time

Timepriser afregnes pr. påbegyndte halve time.

Teknikertimen dækker over den tid teknikeren har brugt samlet set på opgaven. Det være sig kørsel til og fra opgaven, forberedelse, udførelse, kvalitetssikring og dokumentation af det udførte arbejde.